Wonen in Eindhoven
nov 13 2017

Welke supermarkten bezorgen in Eindhoven?

Online boodschappen doen is booming! Maar kan dit ook al in Eindhoven? En welke supermarkten bezorgen er zoal aan huis. Er zijn vandaag de dag flink wat opties. We bespreken graag de top 3: Albert Heijn, Jumbo en PLUS. Dit zijn marktleiders op het gebied van online boodschappen doen, en bezorgen ook in Eindhoven. Zoals je hieronder kunt zien. Boodschappen laten bezorgen is niet goedkoop. Je betaalt al gauw €5 of meer voor bezorging aan huis. Gelukkig vinden we dikwijls acties zoals een AH kortingscode die gratis bezorging mogelijk maakt.

Albert Heijn (AH.nl)
Minimum bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: €4,95
Afhaalkosten: €1,50
Online assortiment: Groot, ruim 28.000 producten

Jumbo (Jumbo.com)
Minimum orderbedrag: €50
Bezorgkosten: €6,00
Afhaalkosten: €1,95
Online assortiment: Groot, ruim 20.000 producten

PLUS (PLUS.nl)
Minimum orderbedrag: €25
Bezorgkosten: €6,00
Afhaalkosten: €2,50
Online assortiment: Gemiddeld, ongeveer 10.000 producten

Ook beschikbaar in Eindhoven: de maaltijdbox

Inwoners van Eindhoven die houden van gemak kunnen de boodschappen natuurlijk aan huis laten bezorgen. Maar wie het lastig vind om elke dag weer te bedenken wat er gekookt moet worden is er nog een beter optie. De maaltijdbox. Dankzij bijvoorbeeld HelloFresh, Marley Spoon of de Allerhande Box van Albert Heijn heb je elke dag verse producten in huis voor een aantal heerlijke maaltijden. Zie ook de kortingscode voor de Allerhande Box en profiteer tijdelijk van €10 korting op de eerste foodbox. Start met gezonde, voedzame en lekkere maaltijden en probeer het nu zelf uit. Deze boxen worden ook in Eindhoven bezorgd.

Waarom een maaltijdbox?

Misschien vraag je je af: wat is de toegevoegde waarde van de maaltijdbox? De online supermarkt is toch voldoende? Het grote voordeel van de foodbox is dat je zelf niet meer hoeft te bedenken wat je gaat eten. Wanneer je online boodschappen doet moet je nog steeds zelf de groenten, het vlees en andere ingrediënten in je virtuele winkelmand leggen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*